اندازه گیری پیشرفت در نوشتن میتواند ذهنی باشد، زیرا نوشتن یک فرآیند خلاقانه است و هیچ رویکردی برای همه وجود ندارد. با این حال، چندین روش وجود دارد که می توانید پیشرفت خود را اندازه گیری کنید و پیشرفت خود را در طول زمان پیگیری کنید:
1. تعداد کلمات: یک راه ساده برای اندازه گیری پیشرفت، ردیابی تعداد کلمات شماست. برای تعداد کلماتی که می خواهید در هر روز، هفته یا ماه بنویسید، هدف تعیین کنید و پیشرفت خود را در طول زمان پیگیری کنید. همچنین می توانید از ابزارها یا برنامه های آنلاین برای ردیابی تعداد کلمات خود استفاده کنید و به شما کمک کند در مسیر خود بمانید.
2. کیفیت نوشتار: یکی دیگر از راههای سنجش پیشرفت، ارزیابی کیفیت نوشتار شماست. نوشته فعلی خود را با کار قبلی خود مقایسه کنید و به دنبال بهبود در زمینه هایی مانند ساختار جمله، وضوح و سبک باشید. همچنین میتوانید از دیگران، بخواهید تا دیدگاهی بیرونی در مورد نوشته شما داشته باشند.
3. زمان صرف شده برای نوشتن: با پیگیری میزان زمانی که صرف نوشتن می کنید، پیشرفت خود را اندازه گیری کنید. برای اینکه هر روز یا هفته چقدر زمان برای نوشتن اختصاص دهید، هدف تعیین کنید و پیشرفت خود را در طول زمان پیگیری کنید. ممکن است متوجه شوید که هر چه زمان بیشتری را صرف نوشتن کنید، با مهارت های نوشتاری خود راحت تر و مطمئن تر می شوید.
4. تکمیل پروژه های نوشتن: اهدافی را برای تکمیل پروژه های نوشتاری، مانند به پایان رساندن یک داستان کوتاه، رمان یا فیلمنامه تعیین کنید. در حین کار بر روی هر پروژه، پیشرفت خود را دنبال کنید و پس از اتمام موفقیتهای خود را جشن بگیرید. این می تواند به شما کمک کند با انگیزه و تمرکز بر روی نوشتن خود بمانید.
5. بازخورد از دیگران: به دنبال بازخورد از دیگران، مانند گروه های خوشنویسی، برای دریافت دیدگاهی بیرونی از نوشته خود باشید. بازخورد آنها را در نظر بگیرید و از آن برای بهبود نوشتار خود در آینده استفاده کنید.
به یاد داشته باشید، پیشرفت در نوشتن همیشه خطی نیست و بهبود می تواند زمان بر باشد. با خودتان صبور باشید و اگر فوراً پیشرفت را مشاهده نکردید، خیلی به خودتان سخت نگیرید. به تمرین و پیگیری پیشرفت خود ادامه دهید مطمئن باشید در طول زمان پیشرفت خواهید کرد. برای خود انگیزه نوشتن درست کنید.
برای ایجاد انگیزه در تمرین نوشتن این مقاله را بخوانید.